Uvjeti i odredbe

Uvjeti i odredbe

24/10/2022 2023-01-24 17:04

Uvjeti i odredbe rezervacije

PRIHVAĆAM opće uvjete i uvjete otkaza rezervacije!

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Upiti i rezervacije prihvaćaju se putem naših web stranica (e-mail ili kontakt obrazac). Da bi rezervacija postala važeća korisnik usluge mora uplatiti akontaciju po specifikaciji kojeg je dogovorio sa iznajmljivačem. Iznos akontacije je moguće uplatiti: ONLINE/ kreditnim karticama ili OFFLINE putem bankovnog IBAN broja (PBZ Hrvatska).

Apartman je dostupan od 12.00 do 18.00 sati na dan dolaska uz domaćina ili putem pin koda samostalni ulazak i do 11.00 sati na dan odlaska. Dodatni troškovi za zakašnjele odjave: naplaćuje se još 1 dodatni dan boravka. Izmjena rezervacija je moguća samo u pisanom obliku.

Kada se odlučite za rezervaciju, možete odabrati plaćanje kreditním karticom ili plaćanje putem banke. Nakon provjere izvršene uplate, odnosno autorizacije Vaše kreditne kartice, e-mailom ćemo Vam proslijediti sve potrebne informacije.

Broj ljudi u apartmanu je ograničen.

Broj gostiju odredjuje kolika će biti cijena apartmana te koliki će broj soba biti pristupno. Za jednu ili dvije osobe cijena apartmana je samo za jednu sobu (dvije sobe ostavljamo zaključane), u slučaju da gost želi dodatnu sobu, plaća se dodatan trošak. Broj gostiju 3 ili 4 imaju pravo na raspolaganje dvije sobe (jednu sobu ostavljamo zaključanu), u slučaju da žele treću sobu, plaća se dodatan trošak.

Oštećenja: 

Na dan odlaska, ili čak ranije, obavezni ste obići apartman u pratnji vlasnika i platiti za sva eventualna oštećenja.  

 

Boravak: 

Tijekom boravka, gost je dužan čistiti apartman. Za vrijeme boravka gostiju u apartmanu,   domaćin ne smije ulaziti u apartman, ukoliko Vi to ne tražite.

 

 Otkazivanje od strane domaćina: 

Ako gosti – unatoč upozorenju- uznemiruju druge goste ili se ponašaju suprotno dogovoru, tako da je opravdan trenutni prekid ugovora, domaćin može otkazati ugovor (čak i nakon početka razdoblja iznajmljivanja, bez otkaznog roka). U tom slučaju gost je obavezan platiti potpun iznos rezervacije. 

 

Korištenje interneta: 

Dozvoljeno je korištenje bežičnog interneta, sve dok se poštivaju pravila o regularnosti.
U slučaju nezakonite uporabe interneta (npr. nezakonitog downloada) gost je jedini odgovoran. 

 

Odgovornost: 

Gosti su u potpunosti odgovorni za štetu u apartmanu za vrijeme iznajmljivanja. Vlasnik ne snosi odgovornost za kratkotrajne kvarove opreme i komunalne opskrbe itd.- prigovori za smanjenje cijene se ne priznaju. Isto vrijedi za štetu prouzrokovanu višom silom ili štetu uzrokovanu kućnim ljubimcom.

 

 

Video nadzor: 

Iznajmljivač kao voditelj obrade ima legitimni interes provesti mjere videonadzora radi zaštite imovine i osoba, a u odnosu na određene radne pozicije i zakonsku dužnost postaviti nadzorne kamere koje snimaju zaposlenike i sve osobe koje se kreću u vidokrugu nadzorne kamere.

Iznajmljivač na propisani način označava mjesto na kojem je postavljen videonadzor.

Jedina nadzorna kamera u Apartmanu Lega je postavljena iza ulaznih vanjskih vrata radi zaštite imovine, osoba te trezora sa ključevima – radi mogućnosti ulaska u apartman bez domaćina (samostalna prijava).

Iznajmljivač svjestan je da videozapisi sadrže osobne podatke svih osoba koje se kreću u vidokrugu kamere, te ih stoga čuva s posebnom pažnjom, ima uređen sustav sigurnosti, dostupnosti te politiku brisanja istih koja je uređena internim pravilima o sigurnosti Iznajmljivača.

Videozapisi se automatski brišu nakon najviše 7 dana od dana snimanja. Iznimno, videozapisi se čuvaju duže ako su dokaz u postupku pred nadležnim državnim tijelima. Izuzeti videozapisi će biti pohranjeni u centralnom dojavnom sustavu s izuzetno ograničenim pristupom.

U slučaju vođenja sudskih i/ili kaznenih postupaka, Iznajmljivač može koristiti navedene videozapise. Uvid u osobne podatke na videozapisima mogu imati i treće osobe, izvršitelji obrade, ugovorni partneri Iznajmljivača registrirani i stručni za pružanje usluga zaštite osoba i imovine, a koji ni na koji način ne koriste samostalno navedene podatke nego se brinu o sigurnosti centralnih nadzornih i dojavnih sustava. Na sve ostale pojedinosti vezane uz video-nadzor primjenjuju se posebni propisi koji uređuju to područje.

Uvjeti otkaza rezervacije u slučaju uplate akontacije

OTKAZ REZERVACIJE

Rezervaciju može besplatno otkazati 3 dana ili više prije dolaska. Ako otkaže unutar 3 dana do dolaska, naplatit će mu se 50% iznosa smještaja. Za nedolazak gosta, naplatit će mu se ukupan iznos rezervacije. Gost plaća 50% iznosa rezervacije 3 dan(a) prije dolaska. Ostatak od 50% iznosa plaća tijekom boravka.

Check Availabity

Book your holiday here for surprising and satisfactory benefits.

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens
Booking Rules Term & Privacy